20090816

Maykıl Ceksının ölümünün sırrı nedir?(Uluslararası habercilik başarısı)

AtBoku Haber Michael Jacksonın gizemli ölümünün ardındaki sırrı kovaladı ve buldu.Tüm dünya medya devlerine kına yaktıran mega habercilik başarısı az sonra!
(Tuvalete gidin reklamlar sırasında çünkü haberimiz çok gerilimli)
Maykıl Ceksın öldü haberiyle birlikte yayılan pis kokunun kaynağına cesaretle yürüyen ekibimiz leş kokusu değil olayın bir skandalın dışkısı olduğunu ortaya çıkardı...
"Ölmeden önce"müslüman olma bahanesiyle çarşafa girip Dubai de göründükten sonra tam surat bir resmi olmayan Maykılın meğer o dönem saklanmasının nedeni başkaymış!

Maykılın hep Dayan Roz(Diana Ross) ve Elizabet Teylır a(Elizabeth Taylor) aşık olduğu iddia edilir ve ameliyatlarla onlara benzemeye çalıştığı söylenirdi.Oysa Maykıl Ceksın Marilyn Monroe ya benzemek için veriyordu tüm bu çabayı...İşte bu iddianın delili olan şok belge !
Maykılın SayNeverland daki malikanesinde bulunan kişisel bilgisayarına kamu yararı gözeterek girdik ve masaüstünden 3Gey Vadafonla bu fotoyu arakladık.Bu şok fotoda Maykılın beceriksizce Merilinin sarı saçlarını siyaha boyayıp "kutsal özlemini" prova ettiğine şahit olduk...
Popun kralı malesef hiç kalıbının adamı değilmiş böyle abudik gubidik fantezilerle kafayı kırarmış.Biz de görünce çok üzüldük, yeis içinde kaldık!
Hatırlarsınız Mykıl beyazlamak için deli gibi uğraşırdı.(Bu gayretinin temelinde Marilynin beyaz teni rotaymış açıklığa kavuştu değil mi?)Burnunu gözlerini yanaklarını ona benzetiyordu.Aslında öykündüğü kadın oydu.Saçlarını Merilin gibi tarıyordu ama sarıya boyamak son hamleydi.Ki bunun rezaletin son perdesi olacağını o da iyi biliyordu.Koskoca Mykılın beyaz olması bile bu kadar konuşulurken çakma Meriline dönüşmesi dünyayı yörüngeden çıkaracak türden bir olaydır.Bu yüzden büyük sırrının her aşamasını özenle dokudu!...
Zaten hep söylendiği gibi,Mykıl Dayan Roza benzemek isteseydi daha da bronzlaşması gerekirdi niye beyazlamaya çalışsın?Herkese bilerek olta yapıp yanılttı akıllı!

Fakat skandal bu kadar sanıyorsanız paranızın hakkını almamış olursunuz.Holivvud var karşımızda kardeşim!Sürekli film içinde film çevrilir bu Amerikanyada...Asıl bomba şimdi.
-Maykıl ölmedi!-Mykıl Marilyn Monroe olma aşamasına gelemeden projeyi noktalamak zorunda kaldı.Çünkü bu işlemi gerçekleştirmek için gittiği Arap yarımadasında sarı saç boyatmak haram ve kırbaç cezası var,bunu öğrendi.
Maykılın bu akıl almaz çılgınlığı tam boka saracakken ılık bir çöl akşamı,Dubai El Burj otelinin kral suitindeki altın işlemeli klozete yediği iki lokmayı salarken karşısındaki yine Arap işçiliği, mükemmel altın sıçmıklarla bezeli "gümüş sırlı"aynada kendini gördü. Esmer haliyle Lara Flynn Boyle a ne kadar çok benzediğini fark etti.Ve korkunç bir plan daha yapıp dümeni ona doğru kırdı...
Zaten kendisi olmak ve öyle yaşamak şansı da artık kalmadığından illa birinin yerine geçmek zorunluluğu içindeydi (adam alışmış şöhrete, tamamen sıradan bir insan olmak düşüncesi asla gelmez bu tür manyakların aklına)
Bu ruh haliyle önce kendini öldü gösterdi ve sonra Lara flynnı öldürüp yerine geçti.
bunu destekleyen delilimiz de bu linkteki foto!Fakat yakın zamanda verilen bir partide, bir fotoğrafçı Laranın ayak baş parmağını görünce nutku tutulup deklanşöre dokunmuş .Oysa siz de fark ettiniz! Evet, bu acayip ayak, bu uğursuz başparmak popun kralının. Doğrulamak için Lara flynın gerçek ayak fotolarını da üşenmedik bulduk ahaÜstelik tek delil bu da değil.Yakın zamanda çok ağır bir plastik ameliyat serisi geçiren Laranın Amerikan medyasında çok yadırganan bu hali şaşkınlık yaratmıştı.Neden güzelim kadın estetik ameliyatla daha da çirkinleşsin?Çünkü o, Maykıl!






Vay be ,olayı nasıl delillerle ve her türlü görsel belgeyle destekleyip ortaya çıkarmışız di mi, Atbokundan kaçmaz arkadaş!
Maykıla mahkeme kapısı hemen aralansın,adalet istiyoruz!Olan zavallı Laraya olmuş...

Maykıl Ceksını gözlerden en uzak köşe olan Taksim İstiklal caddesinin başında moonwalk pozisyonunda defalarca kez yakalamıştım.Yüzüne "Maykıl" diyince bakıyordu artiz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

oha ya ölüyodm bu adam için nasıl yaptı bunu öldü diye o kadar ağladım ki keşke geberseydı de onu güzel hatırlamış olsaydık bu hiç yakışmadı ona hiç:((

Adsız dedi ki...

abi eğer bu gerçekse bende üzülürüm yani bunu Maykıl Jaksın,a hiç yakıştıramadım