20090418

İsanın dönüşü neler getirir?


İsa harika bir insandı.Yakışıklı ve prezentabıl kişiliğiyle en sevilen peygamberlerden biri oldu. Onun varlığı dünyamıza çok şey katmıştır. En önemlisi; 6 milyar küsur yaşındaki kocakarı gezegenimiz Hz. İsanın doğumuyla yaşını küçültmüş sıfırlamıştır!
Kuşkusuz en karizmatik peygamber İsadır. İmajına Elvis kadar yatırım yapmış en az onun kadar tanınmış ve kitleleri ardından sürüklemiştir. Liste başı kilise şarkıları, filmleri, resimleri ve heykelleri olan dört dörtlük peygamberdir kendisi...
Diğer bir özelliği de dünyada doğmuş ilk tüp bebek İsadır. Annesi Meryem "babasız" hamile kalmış ve doğurmuştur onu...
Çoğu dindar insan onun geri döneceği günü bekliyor. Aslında o gelince olacaklar çok da şaşırtıcı değil! Çünkü bugün insanoğlunu 3 tam gün heyecanlandıracak hiçbir şey kalmadı hayatta...
Muhtemelen ilk gün gerçekten güzel bir reyting alır 2. gün Larry King e çıkar, 3. gün de "kemik gelişimi için süt için "sosyal projesinde rol alır... Hemen hemen bundan daha fazla da gündemi meşgul edemez!

Ve 2. gelişi "İ.Ö" kavramına da zarar verecek! Tarihte"1.İsadan Önce" "2.İsadan Önce" kavram karmaşı doğacaktır!
Sadece bu sebeple bile İsa uygarlığımızın datalarını yok edecek Jesus kod isimli bir virus olabilir?!!! Zaten beklenen varlığın tanımı belirsiz. Yeniden canlanacak olan bir insan bedeninden öte nano-teknolojik bir oluşumdur belki de?!..





İsa nın dönüşü from Atboku Kom on Vimeo.
Önemli not:Yukarıdaki klipte oynayan kişi Nihat Genç değildir.Sadece basit bir benzerlikten ibaret))

Hiç yorum yok: